Derde Como Obstacle Run

De jaarlijks groter wordende Como-Run krijgt op 30 september 2018 zijn vierde editie. Een parcours van 4, 8 of 12 km met mooie obstakels staat gereed. Het restaurant Como & Co aan het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout is het sportieve hart van deze Run met de start, finish en een mooie nazit.

Wat staat je te wachten?
Ben jij sportief, een bootcamper of wil je jezelf ook weleens testen? Loop dan het mooie parcours met ca. 20 obstakels. Na een warming-Up wordt je opgenomen in de omgeving waarbij je moet klauteren, door modder kruipen en een nat pak krijgt. Behendigheid en kracht gaan samen met sportiviteit. De ervaren bootcamper doet natuurlijk 12 kilometer. Ben je wat minder ervaren dan kies je voor 4 of 8 km.

Individueel of met een groep?
Je kan individueel deelnemen, maar ook met een groep. Dat is natuurlijk veel leuker en je krijgt ook nog eens korting. Voor groepen met meer dan vijf personen is er een speciaal tarief.

Family run
Om 11:00 uur start de Family run. Kinderen van 8 tot 15 jaar leggen samen met een volwassene het parcours af. Start samen met je vader, moeder, opa, oma, oom of tante.

Combi ticket: Como-Run & Bootcamp-Obstacle-Run
Via een Combi Ticket kan je inschrijven voor de Como-Run en de Bootcamp-Obstacle-Run.
De Bootcamp-Obstacle-Run is op 8 & 9 september 2018 in het Recreatiegebied Geestmerambacht bij Alkmaar. Deze Run is de grote broer van de Como-Run met 3.000 deelnemers, die 6, 12 of 18 kilometer lopen over 40 obstakels.
zie: www.bootcamp-run.nl
Zie hier de aftermovie van editie 2016
Zie hier de aftermovie van editie 2017

Impressie como-Run

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar. (editie 2017)

Bekijk hier een impressie filmpje van de 1ste Como-run!